Retro Spelletjes

  

Retro Spelletjes

Ga terug de tijd in met deze retro spelletjes die vroeger op de commado64 nog werden gespeeld. Deze categorie word ook wel retro arcade genoemd omdat veel retro spelletjes door arcade zijn uitgebracht en nog steeds in vele speelhallen over de wereld te spelen zijn. Je hoeft echter niet naar een speelhal aangezien wij alle spellen hier gewoon op de site hebben staan. Indien u nog een spel mist dan horen we dat graag van je op onze contact pagina dan voegen we dat spel zo snel mogelijk voor je toe.

Deze spelletjes zijn samengesteld in samenwerking met de website retroflashgames.com. Als je graag nog meer retro spelletjes speelt dan is dat een mooie plek met alleen maar retro spelletjes. Deel deze retro spelletjes ook met vrienden met de facebook knop "vind ik leuk" en laat anderen ook mee genieten.

Alle spelletjes in deze categorie zijn geheel gratis, en zijn getest door het flashplay team, kom je toch iets tegen waarvan je het liever niet tegen komt dan horen we dat natuurlijk graag van je op onze contact pagina.